Komentari

Na prvom Business Cafeu bila sam prije 3 godine i od tada sam stalni posjetitelj. Otišla sam prvi put da vidim što se tamo radi i kakva je to energija koju tamo osjetiš. Tek sam otvorila svoju firmu, i sada mogu iskreno reći, nisam imala pojma o vođenju biznisa. Došla sam sama, nikog nisam znala. I istina je što pričaju, ta energija stvarno postoji. Osjećaj pripadnosti, motivacija, smijeh, osjećaj da nisi sam. Osjećaj poletnosti da sve možeš. Naučiš nove stvari i još pritom i uživaš. Žene kraj kojih sam sjela upoznala sam i družimo se i danas. Gradimo odnos privatni i poslovni. I to sam tamo naučila. Danas, nakon tri godine, mogu reći da mi je taj odlazak na Business Cafe otvorio oči za vođenje biznisa, proširio moje vidike i u moj život doveo neke divne ljude. Što nam više u životu treba?

Blaženka Mičević

Business Café je odlično mjesto za malo poduzetništvo. To nije samo event, to je mjesto gdje se dogovaraju mnoga partnerstva. Na Business Café-u upoznao sam jednog poduzetnika osnivača u kojeg sam investirao. Divna priča za preporučiti. Vidimo se tamo!

 

Davorin Štetner

Zaokret u našem poslovanju dogodio se kada sam u jednom časopisu pročitala članak s Kristinom Eregović o umrežavanju. Članak je govorio o novim tehnologijama, upotrebi poslovnih društvenih mreža te važnosti networkinga. Znala sam da je to upravo ono što mi treba, da su tamo negdje novi klijenti. Imala sam priliku predstaviti sebe i svoj biznis te upoznati druge poduzetnice i poduzetnike. Dobila sam nove uvide i iskustva koji su me doveli do novih ljudi. Povećao nam se broj klijenata za više od 50 % u godini dana. Ponosni smo sponzori Business Café-a. Ljudi koji vjeruju u Business Café, vjerojatno će vjerovati i svakom sponzoru kojem Kristina vjeruje.

 

Ivona Platnar Anić

Poslovni savjetnik, kao vodeći mjesečnik o poslovanju i inovator, prepoznao je Business Café još u njegovom početku, ponudio punu medijsku podršku, kao i redovne nagrade za sudionike u obliku godišnjih pretplata za neka izdanja. I u pravu smo. Ta druženja u ugodnoj atmosferi i odlična organizacija, pokazala su se korisnima i inspirativnima. Tamo možete dobiti osjećaj podrške i spoznaju da mi, mali poduzetnici, nismo sami i nismo prepušteni sami sebi. Uvijek imamo pri ruci Poslovni savjetnik i Business Café da nam čuva leđa.

 

Sandra Mihelčić

Sinoć je održan prvi Business Café u Sloveniji. Prekrasni ljudi, divna energija, nadahnjujuće priče koje motiviraju svakog poduzetnika da bude još bolji u svom poslu, motiviraju i one koji se boje skočiti da učine upravo to i riješe se straha od poraza jer je on samo dio naših uvjerenja. Hvala Kristini Ercegović, Silviji Podoljak i Marijani Bošnjak na ovom prelijepom događaju i hvala svim ljudima koji su učinili ovaj događaj toliko posebnim. Hvala vam divni ljudi!

 

Jelena Fučak

Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo biti gošća govornica na drugom Business Café International. Atmosfera koju Kristina stvara zajedno sa svojim timom zaista je privlačna i topla. Osjećala sam se kao na prijateljskom okupljanju gdje se dijele iskustva u složenom hrvatskom poduzetništvu, a ipak punim mogućnosti. Event je sjajan za networking. Povezali smo se s istomišljenicima, obojicom iseljenika poput nas, te nam je to otvorilo vrata u moguće buduće projekte. Veselim se idućim International Business Café-ima.

 

Mirela Rus

Thank you so much for having me at Business Café. It was a great experience, one that I will cherrish. You asked me what you can do to help entrepreneurs in Croatia. The fact that you ask this question is amazing by itself. It is great to see that you made it your business to help other entrepreneurs by offering Business Café as a platform where people go – to get inspired, to learn, to network and to share experiences. If you are an entrepreneur that is looking for inspiration or you would want to start your own business and want to learn from other entrepreneurs – then check out when Kristina plans her following Business Café events, block your calendar and don’t miss out.

Jan de Jong

When you are foreigner you always struggle with some kind of loneliness, you know you always to some point miss your family, friends, old habits. When you are foreign businessman in Croatia you feel double loneliness since every day you struggle with so many administrative barriers, obstacles, anti entrepreneurship approach. And there comes sunshine and Business cafe, you come here listen to other foreign entrepreneurship and realize you are not lonely at all, there are many of people struggling with exact same problems. This is what happened to me, after participating first in regular BF and then in International one I met wonderful people, motivating stories and a bunch of support and good feeling. If you feel lonely and overwhelmed join Business cafe,and feel the power of networking and supporting.

Natalia Zielinska

Hvala ti na pozivu! Bilo mi je zadovoljstvo i čast sudjelovati na drugom Business Café-u International! Uživala sam u večeri te je bilo divno čuti nove uspješne priče i iskustva, družeći se s dragim poslovnim ljudima i uživajući u najboljem pogledu u Zagrebu!

 

Māra Vītols – Hrgetić

Izbornik