59. Business Cafe – PROMJENA ILI TRANSFORMACIJA – Kako prilagoditi svoj biznis novim vremenima i pritom ostati (samo)motiviran?

Kategorija:

Opis

Konačno se opet vidimo uživo i to 4. ožujka 2021. u 18 h u prekrasnom novom prostoru WESPA coworkinga u Zagrebu, na adresi Zavrtnica 17, prizemlje.

Tema je više nego aktualna – kako prilagoditi svoj biznis novim vremenima, no i kako pritom ostati (samo)motiviran da bismo mogli djelovati u željenom pravcu.

Iako znamo da je promjena jedina stalna stvar na koju možemo računati i u poslu i u životu, razgovarat ćemo i je li nam ona uopće treba ili nam ipak treba transformacija. Ako da, kako točno, na koji način.

Gosti:

S nama su Saša Cvetojević, serijski poduzetnik, mentor i poslovni anđeo investitor, suvlasnik niza tvrtki iz različitih djelatnosti te Mirela Španjol, poslovna konzultantica, vlasnica tvrtke Ciceron, oboje s više od 20 godina poduzetničkog staža.

Business cafe će kao i dosada biti održan sukladno svim važećim najstrožim epidemiološkim mjerama i preporukama.

Broj ljudi je ograničen na 25, dakle, imamo samo 21 ulaznicu koju možemo pustiti u prodaju.

Redovna cijena ulaznice je 300 kn.

Članice Žene i novac VIP kluba i članovi Udruge Glas poduzetnika imaju popust – cijenu od 250 kn (za kod se javite na: paula@zaokret.com)

Vidimo se 4.3. u 18 h!

Izbornik